PRODUK Jual Panas

  • Waterproof women  padding outdoor jacket 9220306

    Jaket luar ruangan wanita tahan banyu 9220306

    Keterangan: Jaket luar ruangan padding print wanita nganggo anti banyu lan tahan angin. Nahan cangkang keras lan lapisan sing dilindhungi kanthi tliti nglindhungi sampeyan supaya bocor lan saturasi. Kandel 100% polyester terisolasi wanita padding jaket luar ruangan supaya sampeyan anget. Hood sing bisa disetel lan cuffs sing bisa disetel bisa ngindhari angin lan nangani cuaca musim salju kanthi gampang, kayata udan, awan utawa awan. Kantong 2 tangan trep kanggo urip saben dinane. Cocog kanggo nyandhang saben dina, kayata ski, snowboa ...

  • Lady’s outdoor waterproof jacket  9220314

    Jaket anti banyu ruangan njaba wanita 9220314

    Katrangan: Jaket anti banyu ing njaba ruangan Lady anget lan tahan angin. Nahan cangkang keras lan lapisan sing dilindhungi kanthi tliti nglindhungi sampeyan supaya bocor lan saturasi. Kandel 100% polyester terisolasi wanita padding jaket luar ruangan supaya sampeyan anget. Hood sing bisa disetel lan cuffs sing bisa disetel bisa ngindhari angin lan nangani cuaca musim salju kanthi gampang, kayata udan, awan utawa awan. 2 kanthong tangan lan 1 kanthong dada iku trep kanggo urip saben dinane. Cocog kanggo nyandhang saben dina, kayata ski, salju ...

  • Women’s sweater fleece hybrid jacket 17930

    Jaket hibrida bulu sweter wanita 17930

    Jaket wulu sweter klasik wanita digawe saka 100% bulu poliester kanthi pasuryan rajutan sweter lan nilon 100%, kenyamanan bebas massal. Konstruksi jahitan nyuda akeh lan mbantu ngilangi chafing. Hood penyesuaian mbantu nyegah angin. Watu utawa Heather Obsidian, nada bisu iki bisa digunakake kanthi pasangan modis sing bisa dipikirake. Dandan utawa santai, potongan iki cocok kanggo kahanan lan lingkungan apa wae. Spesifikasi ...

  • Men’s padded jacket seamless zipper pocket 8219593

    Jaket empuk mulus ritsleting ...

    Jaket Bantalan Pria iki mung sing dibutuhake nalika musim salju sing adhem. Kemampuan isolasi gedhe, sanajan ing kahanan lembab. Lapisan mikrofiber super anget lan entheng dikombinasikake karo kain njaba tahan banyu - iku cocog kanggo nyandhang saben dina. Jaket anget kanthi band elastis alus ing hood lan cuffs supaya angin ora tetep. Mantel empuk pria iki dirancang lan digawe kanggo nggunaake fungsi sing optimal lan optimal, saengga sampeyan bisa tampil paling apik nalika ngrasakake ...

  • women’s padding outdoor jacket 8218394 waterproof

    jaket outdoor wanita padding 8218394 ...

    Jaket empuk ruangan wanita nggawe sampeyan anget. Tahan banyu, tahan angin lan panas kanggo jaket salju yaiku supaya udan udan ora udan. Hoodie badai penyesuaian lan cuff rajutan tulang rusuk elastis ngencengi angin. Desain anyar nggawe mantel kualitas apik lan tampan. Cocog kanggo kegiyatan ruangan. Fitur-Fitur: 1. Kain: kain cangkang: anti air anti pelapis, kain lapisan: 100% poliester / bulu. 2.Kelas & tahan angin: Kain poliester teknologi tinggi njaga awak dadi garing lan anget ...

  • women’s waterproof jacket 9220501-2-6

    jaket anti banyu wanita 9220501-2-6

    Jaket empuk tahan angin wanita njaga angin. Jaket cangkang anti banyu bisa nggawe sampeyan garing lan kepenak saka udan lan salju. Hood badai sing bisa dicopot nganggo kabel lan cuffs sing luwes bisa nambah anget. Pengisian kualitas apik dadi luwih anget. Iki cocog kanggo kegiyatan njero ruangan lan ruangan. Fitur-Fitur: 1. Kain: kain cangkang: anti air anti pelapis, kain lapisan: 100% poliester / bulu. 2. Kalis banyu: jaket musim dingin wanita digawe saka kain tahan angin, lan kabeh ritsleting ...

  • Women’s faux fur coat WARMY

    Mantel wulu palsu wanita WARMY

    Mantel wulu bertudung wanita digawe saka Faux Fur sing apik banget. Jaket wulu Tetep anget lan tetep dadi awak sing kuwat sanajan ana ing cuaca sing paling ala ing jas mewah iki. Ramah lingkungan lan alami. Manset sing apik lan elastis bisa nyegah angin. Lambang yaiku desain sing gampang dienggo. Kasual lan uga katon kanthi resmi nganggo klamben, yaiku item kanthi adaptasi. Cocog banget karo celana pendek, legging, celana ireng, jins denim, lan liya-liyane.

  • Women’s waterproof snow Jacket NL0039KI-F

    Jaket salju anti banyu wanita NL0039KI-F

    Jaket ski bantalan wanita anti banyu lan tahan angin. Bahan anti banyu sing dilapisi profesional, lapisan fluff lan kain tahan lama njamin penylametan panas sing paling apik, nglawan cuaca udan utawa udan. Bisa dipasang hood sing bisa disetel supaya angin lan tetep nyaman. Gaya santai nganggo bahan garing cepet. Logo cetak nuduhake merek ing dodo kiwa. Iki digunakake kanggo Ski mudhun, Snowboarding, Snowsports lan olahraga outdoor liyane. Spesifikasi ...

Pengembangan Perusahaan

Ayo maju menyang level sing luwih dhuwur

  • Warta Perusahaan

    Kita wis ngrampungake lan nglulusake audit pabrik BSCI taun iki. Kita kabeh ngerti manawa sertifikasi BSCI mupangat kanggo pabrik: 1.Menuhi syarat tamu. 2. Siji sertifikasi kanggo diff ...

  • Gunakake kain kationik

    1. Kain kationik nduweni panyerepan banyu sing apik banget lan bedane tangki pewarna cukup cilik, mula cocog banget kanggo sandhangan olahraga, umume digawe sweter, celana olahraga, ...

  • Keuntungan saka kain daur ulang

    Kanthi ningkatake kesadharan masarakat babagan perlindungan lingkungan lan kemajuan teknologi, kain daur ulang wis mlebu urip kita. Perusahaan kita saiki nggunakake kain daur ulang ...

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.

  • 893412ce1
  • 2464631
  • 4326347
  • a489f5801
  • ace395d81
  • cbe59e991
  • f3a7b15a11
  • fee6ae2f1
  • 40d834231
  • 86a5d0b11
  • 095c8bf11
  • 845e24eb1
  • 910d75011
  • 6261