ny
  • Warta Perusahaan

    Kita wis ngrampungake lan nglulusake audit pabrik BSCI taun iki. Kita kabeh ngerti manawa sertifikasi BSCI mupangat kanggo pabrik: 1.Menuhi syarat tamu. 2. Siji sertifikasi kanggo macem-macem pelanggan - nyuda kaping pirang-pirang pembeli sing nindakake inspeksi pabrik beda-beda ...
    Waca liyane
  • Gunakake kain kationik

    1. Kain kationik nduweni panyerepan banyu sing apik banget lan bedane tangki pewarna cukup cilik, mula cocog banget kanggo sandhangan olahraga, umume digawe sweter, celana olahraga, klambi yoga, lsp, yen kain kationik luwih kenthel, ditambah karo efek sikat sing apik, iku ...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka kain daur ulang

    Kanthi ningkatake kesadharan masarakat babagan perlindungan lingkungan lan kemajuan teknologi, kain daur ulang wis mlebu urip kita. Perusahaan kita saiki nggunakake kain daur ulang kanggo ngasilake klambi. WE DID IT! Suwe-suwe, bahan baku tekstil biasane serat sintetis, ...
    Waca liyane