ny
 • Вести за компанијата

  Завршивме и ја поминавме ревизијата на фабриката во оваа година BSCI. Сите знаеме дека BSCI сертификацијата има корист од фабриката: 1. Исполнете ги барањата на гостите. 2. Едно сертифицирање за различни клиенти-намалете го бројот на пати што различни купувачи спроведуваат фабрички прегледи на различни ...
  Прочитај повеќе
 • Употреба на катјонска ткаенина

  1. Катјонската ткаенина има многу добра апсорпција на вода и нејзината разлика во резервоарот за боење е релативно мала, па затоа е особено погодна за спортска облека, главно изработена во дуксери, панталони за суи, јога облека, итн., Ако катјонската ткаенина е подебела, заедно со неговиот добар ефект на четкање, може ...
  Прочитај повеќе
 • Предностите на рециклираната ткаенина

  Со подобрувањето на свеста на луѓето за заштита на животната средина и унапредувањето на технологијата, рециклираните ткаенини влегоа во нашите животи. Нашата компанија сега користи рециклирани ткаенини за производство на облека. НАПРАВИМЕ! Долго време, текстилните суровини се претежно синтетички влакна, кои ...
  Прочитај повеќе