ny
 • Lajmet e Kompanisë

  Ne kemi përfunduar dhe kaluar auditimin e fabrikës së këtij viti BSCI. Të gjithë e dimë që çertifikimi BSCI përfiton nga fabrika: 1. Përmbush kërkesat e mysafirëve. 2. Një çertifikim për klientë të ndryshëm-zvogëloni numrin e herëve që blerës të ndryshëm kryejnë inspektime të fabrikës në të ndryshme ...
  Lexo më shumë
 • Përdorimi i pëlhurës kationike

  1. Pëlhura kationike ka thithje shumë të mirë të ujit dhe ndryshimi i tij në rezervuarin e ngjyrosjes është relativisht i vogël, prandaj është veçanërisht i përshtatshëm për rroba sportive, kryesisht të bëra në xhupa, pantallona djerse, rroba yoga, etj., Nëse pëlhura kationike është më e trashë, e shoqëruar me efekti i mirë i saj i pastrimit, ka ca ...
  Lexo më shumë
 • Përfitimet e rrobave të ricikluara

  Me rritjen e ndërgjegjësimit të njerëzve për mbrojtjen e mjedisit dhe përparimin e teknologjisë, pëlhura të ricikluara kanë hyrë në jetën tonë. Kompania jonë tani po përdor pëlhura të ricikluara për të prodhuar veshje. E B DNI atë! Për një kohë të gjatë, lëndët e para tekstile janë kryesisht fibra sintetike, wh ...
  Lexo më shumë