PRODUK jual panas

  • Waterproof women  padding outdoor jacket 9220306

    Awéwé anu teu nganggo cai padding jaket luar 9220306

    Gambaran: Awéwé hooded print padding jaket outdoor tahan cai sareng tahan angin. Nolak cangkang atos sareng kelim anu lengkep ditempelkeun ngajagaan anjeun tina bocor sareng jenuh. Kandel 100% poliéster terisolasi awéwé padding jaket luar ngajaga anjeun haneut. Tiung anu tiasa disetél sareng cuffs anu tiasa diatur tiasa ngabantosan angin kaluar sareng nanganan cuaca usum nakis kalayan gampang, sapertos hujan, mendung atanapi salju. 2 kantong leungeun merenah pikeun kahirupan sadidinten. Éta sampurna pikeun pakéan sadidinten, sapertos ski, snowboa ...

  • Lady’s outdoor waterproof jacket  9220314

    Jaket luar outdoor Lady's 9220314

    Katerangan: Jakét luar luar Lady nyaéta haneut sareng tahan angin. Nolak cangkang atos sareng kelim anu lengkep ditempelkeun ngajagaan anjeun tina bocor sareng jenuh. Kandel 100% poliéster terisolasi awéwé padding jaket luar ngajaga anjeun haneut. Tiung anu tiasa disetél sareng cuffs anu tiasa diatur tiasa ngabantosan angin kaluar sareng nanganan cuaca usum nakis kalayan gampang, sapertos hujan, mendung atanapi salju. 2 kantong leungeun sareng 1 saku dada anu merenah pikeun kahirupan sadidinten. Éta sampurna pikeun pakean sapopoe, sapertos ski, salju ...

  • Women’s sweater fleece hybrid jacket 17930

    Jaket hibrid baju haneut awéwé 17930

    Jaket bulu baju haneut klasik awéwé didamel tina 100% bulu poliéster nganggo raray baju haneut sareng nilon 100%, kanyamanan bébas-gratis. Konstruksi lapisan-jahitan ngirangan seueur sareng ngabantosan ngaleungitkeun. Tiung pangaturan ngabantosan nyegah angin kaluar. Batu atanapi Heather Obsidian, nada anu disada ieu tiasa dianggo sareng pasangan modis anu tiasa anjeun pikirkeun. Pakéan éta atanapi tetep kasual, potongan ieu sampurna dina kaayaan naon waé sareng lingkungan. Spésifikasi ...

  • Men’s padded jacket seamless zipper pocket 8219593

    Jaket padded ramping zipper pocke ...

    Jaket Padded Pria Ieu ngan ukur anu anjeun peryogikeun pikeun usum tiis. Kamampuan insulasi anu hébat, bahkan dina kaayaan beueus. Padding microfiber super haneut sareng enteng digabungkeun sareng panolak cai lawon luar-éta sampurna pikeun pakean sapopoe. Jaket haneut ku tali elastis lemes dina tiung sareng cuffs ngajantenkeun angin kaluar. Mantel padded lalaki ieu didesain sareng diciptakeun pikeun kéngingkeun fit sareng fungsionalitas anu optimal, ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun anu pangsaéna bari mikaresep ka luar ...

  • women’s padding outdoor jacket 8218394 waterproof

    jaket luar padding awéwé 8218394 wa ...

    Jaket padded luar awéwé ngajaga anjeun haneut. Tahan cai, tahan angin sareng kelim panas pikeun jaket salju nyaéta nyegah baseuh tina hujan. Hood badai pangaluyuan sareng cuffs rib-knit elastis anu diperhatikeun ngabantosan angin. Desain anyar ngajantenkeun mantel kualitasna saé sareng katingali pikaresepeun. Éta sampurna pikeun kagiatan outdoor. Fitur: 1. lawon: lawon cangkang: panolak cai profésional dilapis, lawon pinding: 100% poliéster / bulu. 2. Waterproof & windproof: lawon poliéster téknologi luhur ngajaga awak anjeun garing sareng haneut ...

  • women’s waterproof jacket 9220501-2-6

    jaket waterproof awéwé 9220501-2-6

    Jaket padded tahan angin awéwé ngajaga angin kaluar. Jaket cangkang tahan cai ngajantenkeun anjeun garing sareng nyaman tina hujan sareng salju. Tiung badai anu tiasa dilepas nganggo tali sareng cuffs anu tiasa diatur nambihan kahaneutan. Keusikan kualitas luhur ngajantenkeun anjeun langkung haneut. Ieu sampurna pikeun kagiatan di jero sareng luar. Fitur: 1. lawon: lawon cangkang: panolak cai profésional dilapis, lawon pinding: 100% poliéster / bulu. 2. Waterproof: jaket usum awéwé didamel tina lawon bernapas anu tahan cai, sareng sadaya ritslét ...

  • Women’s faux fur coat WARMY

    Mantel bulu faux awéwé WARMY

    Mantel bulu berkerudung awéwé didamel tina kualitas hébat Faux Fur. Jaket bulu Keep haneut sareng tetep inohong anu kuat anjeun sanajan dina cuaca anu paling parah dina jas méwah ieu. Éta ramah lingkungan sareng alami. Cuffs anu alus sareng elastis tiasa nyegah angin kaluar. Mantel mangrupikeun desain anu raoseun gampang dianggo. Éta kasual sareng ogé sacara resmi ditingali ku ganti baju, éta mangrupikeun barang anu nganggo rupa-rupa adaptasi. Cocog pisan sareng calana pondok, legging, slack hideung, jeans denim, sareng sajabana.

  • Women’s waterproof snow Jacket NL0039KI-F

    Jaket salju anti cai awéwé NL0039KI-F

    Jaket ski padding awéwé awét sareng tahan angin. Panolak cai Profesional dilapis, lapisan fluff sareng lawon awét ngajamin ingetan panas anu pangsaéna, Éta ngalawan cuaca hujan atanapi halimun. Tiung anu tiasa dilepas tiasa janten bantosan pikeun ngajaga angin sareng tetep nyaman. Gaya santai-fit sareng bahan gancang-garing. Logo cetak nunjukkeun mérek dina dada kénca. Ieu dipaké pikeun Turun gunung ski, Snowboarding, Snowsports sareng olahraga outdoor usum tiis séjén. Spésifikasi ...

Ngembangkeun perusahaan

Hayu urang nyandak pangwangunan urang ka tingkat anu langkung luhur

  • Warta Perusahaan

    Kami parantos ngalengkepan sareng lulus audit pabrik BSCI taun ayeuna. Urang sadayana terang yén sertifikasi BSCI nguntungkeun pabrik: 1. Minuhan sarat tamu. 2. Hiji sertifikasi pikeun diff ...

  • Pamakéan lawon kationik

    1. Lawon kationik ngagaduhan nyerep cai anu saé pisan sareng bédana tangki dyeing na kawilang alit, janten khususna cocog pikeun baju olahraga, utamina didamel kaos, baju haneut, ...

  • Mangpaat lawon didaur

    Kalayan paningkatan kasadaran masarakat kana panangtayungan lingkungan sareng kamajuan téknologi, lawon didaur parantos lebet kana kahirupan urang. Perusahaan kami ayeuna nganggo lawon daur ulang ...

Mitra urang

Kami bakal ningkatkeun sareng nguatkeun kemitraan anu dipiboga.

  • 893412ce1
  • 2464631
  • 4326347
  • a489f5801
  • ace395d81
  • cbe59e991
  • f3a7b15a11
  • fee6ae2f1
  • 40d834231
  • 86a5d0b11
  • 095c8bf11
  • 845e24eb1
  • 910d75011
  • 6261