ny
  • Warta Perusahaan

    Kami parantos ngalengkepan sareng lulus audit pabrik BSCI taun ayeuna. Urang sadayana terang yén sertifikasi BSCI nguntungkeun pabrik: 1. Minuhan sarat tamu. 2. Hiji sertifikasi pikeun palanggan anu béda-ngirangan sababaraha kali yén pembeli anu sanés ngalaksanakeun pamariksaan pabrik di bénten ...
    Maca deui
  • Pamakéan lawon kationik

    1. Lawon kationik ngagaduhan nyerep cai anu saé pisan sareng bédana tangki dyeing na kawilang alit, janten khususna cocog pikeun baju olahraga, utamina didamel kaos, baju haneut, baju yoga, sareng sajabana, upami lawon kationik langkung kandel, Gandeng ku pangaruh sikatna anu saé, éta ...
    Maca deui
  • Mangpaat lawon didaur

    Kalayan paningkatan kasadaran masarakat kana panangtayungan lingkungan sareng kamajuan téknologi, lawon didaur parantos lebet kana kahirupan urang. Perusahaan kami ayeuna nganggo lawon daur ulang pikeun ngahasilkeun pakean. KITU! Pikeun waktos anu lami, bahan baku tékstil kalolobaan serat sintétik, ...
    Maca deui