ny

Awéwé anu teu nganggo cai padding jaket luar 9220306

Pedaran pondok:


  • Lawon: 100% Poliéster
  • Jinis panutupan: Panutupanana Zipper
  • Technics: Dicitak, Pinuh ditapel, Tahan Cai, Kalangkang Angin, Haneut
  • Hood sareng Cuffs: Tiung anu tiasa disetél sareng cuffs anu tiasa diatur
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran:        

    Awéwé dijilbabkeun cét jaket padding luar tahan cai sareng tahan angin. Resisting cangkang teuas sareng kelim pinuh taped ngajaga anjeun tina bocor sareng jenuh. Thickened 100% poliéster insulated awéwé padding luar jaket ngajaga anjeun haneut. Tiung adjustable nabisa diatur cuffs tiasa bantosan supados angin ngahiliwir sareng nanganan cuaca usum ala anu gampang, sapertos hujan, mendung atanapi salju. 2 kantong leungeun merenah pikeun kahirupan sadidinten. Éta perect pikeun pakean sapopoe, siga ameng ski, snowboarding, gunung, hiking, nanjak batu, Ngabuburit, kémping, sareng sagala rupa olahraga outdoor.

     

    Spesifikasina                                                                                                                  

    Ngaran barang Awéwé jaket luar padding
    Modél 9220306
    Bahan 100% poliéster
    Warna 1 warna pikeun rujukan anjeun
    Téknik Nyitak, Pinuh ditapel
    Waktos pangiriman 45-60 dinten saatos sampel PP dikonfirmasi
    Kontrol kualitas Kami gaduh QC urang nyalira pikeun mariksa salami produksi sareng pamariksaan pinuh sateuacan dikintun
    Kauntungannana Pabrik suplai langsung, Harga saing, waktos pangiriman gancang, kontrol kualitas ketat
    Tempat asalna Fujian, Cina
    Usum usum tiris
    Desain Éta dirarancang ku desainer urang




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami