ny

Jaket luar ruangan wanita tahan banyu 9220306

Katrangan singkat:


  • Kain: 100% Polyester
  • Jinis tutup: Penutupan Zipper
  • Teknik: Dicetak, lapisan Full taped, Waterproof, Windproof, Hangat
  • Hood lan Cuffs: Hood sing bisa disetel lan cuffs sing bisa disetel
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan:        

    Jaket luar ruangan bantalan cetak bertudung wanita anti banyu lan tahan angin. Resisting cangkang hard lan lapisan kanthi nutupi nglindhungi sampeyan saka bocor lan saturasi. Tterisolasi 100% poliester terisolasi wanita padding ruangan jaket nggawe sampeyan anget. Hood sing bisa disetel lanluwes cuffs bisa tulung supaya angin aja nganti uwal lan gampang ngatasi kahanan mangsa sing ora becik, kayata udan, awan utawa awan. 2 kanthong tangan trep kanggo urip saben dinane .Kaca perfect kanggo nganggo saben dinane, kaya ski, papan salju, gunung, hiking, panjat watu, muter, berkemah, lan macem-macem olahraga outdoor.

     

    Spesifikasi                                                                                                                  

    Jeneng barang Jaket bantalan outdoor wanita
    Model 9220306
    Materi 100% poliester
    Werna 1 warna kanggo referensi sampeyan
    Teknisi Print, seam Full ditempelake
    Wektu pangiriman 45-60 dina sawise sampel PP dikonfirmasi
    Kontrol kualitas Kita duwe QC dhewe kanggo mriksa sajrone produksi lan pengawasan lengkap sadurunge dikirim
    Kauntungan Pasokan langsung pabrik, daya saing rega, wektu pangiriman cepet, kontrol kualitas ketat
    Papan asal Fujian, China
    Mangsa mangsa adhem
    Desain Dirancang dening desainer kita




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita